Materialen - UNIYOU | uniform en bedrijfskleding
UNIYOU | uniform en bedrijfskleding. Mooi vormgegeven, sterke werkkleding met perfecte pasvorm!
uniyou, bedrijfskleding, mannen, werkkleding, jacks, broeken, tricorp
96924
page-template-default,page,page-id-96924,yith-wcan-free,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-child-theme-ver-4.1.1518820861,select-theme-ver-4.2,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

DE TOPMATERIALEN IN ONZE KLEDING

 

Professionals stellen hoge eisen aan hun werkkleding – daarom stellen wij hoge eisen aan onze materialen. Het materiaal is immers de basis voor duurzame en comfortabele werkkleding.

GEKAMD KATOEN

Katoen is beschikbaar in diverse kwaliteiten, maar alleen het beste katoen is goed genoeg voor onze werkkleding. Gekamd katoen heeft een hoge kwaliteit: door het kammen van het katoen worden de kortste en meest kwetsbare garens verwijderd. Het kammen van de katoengarens zorgt ook dat eventuele oneffenheden van de garens worden verwijderd. Het resultaat is een duurzaam stuk katoen van de beste kwaliteit. Kortom: een solide basis voor onze werkkleding.

BAMBOO

Bamboo en Bamboo charcoal (bewerkte bamboovezels) bieden meerwaarde aan het textiel waar deze vezels in worden verwerkt. Het is comfortabel, werkt ventilerend en heeft een sterke anti-bacteriële werking – deze beperkt het ontstaan van vervelende ‘luchtjes’. Bamboo wordt niet voor niets verwerkt in items zoals t-shirts, thermokleding en sokken.

COOLMAX | COOLDRY

CoolMax en CoolDry zijn technologische materialen op basis van speciaal ontworpen polyestervezels met een groot ademend vermogen – dit helpt de lichaamstemperatuur constant te houden. CoolMax en CoolDry werden ontwikkeld voor sporters, maar ook in werkkleding bieden deze materialen meerwaarde. Daarom vindt u deze materialen terug in onze high visibility werkkleding, UV-block shirts en polo’s. Tricorp Casual biedt een aantal items met een combinatie van CoolDry en bamboo.

CORDURA

Cordura wordt gesponnen uit 100% nylon – deze stof is ijzersterk en bestand tegen zware belasting. Cordura is slijtvast en wrijvingsbestendig.

DESIGN

UNIYOU beschikt over een eigen designer die voor u een uniek product ontwerpt. En (bijna) alles is mogelijk. Vakmanschap en de nieuwste software maken dat wij uw wensen kunnen omzetten in perfect passende werkkleding. Het schuilt vaak in de details. Nét even een andere kleur knopen op de polo’s. Perfect passend binnen de huisstijl. Het stiksel in een contrasterende kleur.

KWALITEIT

Meer dan functioneel! UNIYOU weet dat moderne werkkleding niet alleen functioneel en van goede kwaliteit moet zijn. De kleding moet ook voldoen aan wettelijke normen en geschikt zijn voor hedendaags gebruik. Door bij de fabricage gebruik te maken van doordachte ontwerpen en zorgvuldig gekozen stoffen weten wij dat altijd te realiseren.

LEVERING

Hierover worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt. Door een grote voorraad bij onze leverancier TRICORP zijn wij in staat snel en volgens afspraak te leveren.